permanent makeup

Skønhedsbehandling med permanent makeup

Mulighederne indenfor permanent makeup er mange! Ofte er det er nem måde, at ændre på det naturlige look, som du måske ikke synes, du blev født med. Især kvinder får i dag rettet op på deres bryn og læber, og mange har taget steppet videre til permanent eyeliner. Nogle vil gerne erstatte den daglige makeup, mens andre vil rette op på deres naturlige look. 
 
Skønhedsklinikkerne er med tiden blevet utrolig dygtige til, at udføre den permanente makeup. Alt efter dine ønsker til forskønnelse i udseendet, har de en løsning til dig. Ønsker du mere markante og velformede permanente øjenbryn, en tydligere udstråling ved øjnene med permanent eyeliner, optegning af skønhedspletter eller mere farve på dine læber? Mulighederne er i dag mange, og din skønhedsklinik kan med sikkerhed hjælpe dig

Hvad er permanent makeup?

Men hvad er permanent makeup egentlig? Behandlingen kan bedst beskrives som en overfladisk tatovering. Skønhedsklinikkerne bruger kun EU-godkendte plantefarver, som er algeritestede og tilsat mineralstoffer, der til sidst bliver opløst i destilleret vand og alkohol. Denne metode gør farvestofferne velegnet til langt de fleste hudtyper. Skønhedsklinikkerne har professionelt udstyr til at påføre plantefarverne i det yderste lag af huden. Disse påføres med en nål, på samme måde som en rigtig tatovering.
 
Selvom begge former for tatovering kræver nål til påføring, skal disse ikke sammenlignes. Udstyret og teknologien adskiller sig markant fra hinanden. Farvene som bruges til den permanente makeup, bliver matchet dine ønsker og hudfarve.

Top 5 behandlinger

 
Microblading bruges til permanente øjenbryn. Metoden udføres ved, at tegne ultratynde hårstrå bland dine egne. Microblading kan anvendes, hvis du ønsker fyldigere bryn, en anden facon på dine bryn eller hvis du ikke har nogen bryn fra naturens side.  
 

Powderbrows er en skyggelægning på dine naturlige øjenbryn. Denne teknik bibeholder din naturlige facon på brynet, da den kun går ind og understøtter som en skygge bag dine egne hårstrå. 

Hybridbryn er en af de mest populære behandlinger i dag. Metoden er en kombination af powderbrows og microblading. Den anvendes oftest til dig, som mangler en del hår eller har meget tynde bryn. 
 
Permanent eyeliner er den mest anvendte behandlinger til øjnene. Eyelineren ligges som en streg over eller under øjet, og er med til at markere og tætne dine vippekanter. 
 
Permanente makeup på læberne kan give mere farve, skabe naturlig læbekontur, give mere fylde, udligne asymmetri eller ændre på faconen af over- eller underlæbe.
 

Kan jeg få permanent makeup?

Alle kan få lavet permanent makeup. 
 
Er du allergisk overfor de kemikalier der kan være i makeup, bruger briller eller kontaktlinser og oplever udfordringer ved din hverdags makeup, er den permanente løsning måske noget for dig. Permanent makeup er også god mulighed for at spare tid i hverdagen.   
 
Skønhedsklinikkerne kan også hjælpe med korrektioner af ar, rekonstruere eller optegne misfarvet areola efter et sygdomsforløb. Hos vores samarbejdspartner kan du få kyndig rådgivning til permanent makeup, så du kan være helt sikker på dit valg. De sikrer dig de bedste løsninger, som er tilpasset til dit ansigt. 

Er det permanent?

I gennemsnit holder permanent makeup 2-5år. Det anbefales at få opfrisket behandlingen efter 1 års tid, specielt ved behandling af bryn. Holdbarheden på eyeliner og læber er markant bedre. Her er opfriskning som regel kun nødvendigt hvert andet år.

Bivirkninger

I nogle tilfælde kan man opleve hævelse og/eller ømhed og rødme i det behandlede område. Særligt efter permanent makeup på læber og øjne.