Eyelash Extensions

Vil du også have lange og fuldige vipper?

Vippeforlængende mascara, vippeserum- og balsam er gode løsninger til lange vipper, men skal vedligeholdes og påføres vipperne hver dag. Eyelash extensions er for dig, som ønsker en permanent løsning til flotte vipper, og som vil spare tid, ved påføring af mascara hver dag.

Har du aldrig prøvet eller hørt om denne type skønhedsbehandling, har vi her den perfekte guide gennem udvalget af muligheder. Det kan nemlig være ret uoverskueligt, at finde ud af hvilke vipper, som passer til dig, hvor meget tid du har til vedligeholdelse, og om du må komme mascara på de kunstige vipper.  

Vi guider dig gennem de forskellige muligheder, og svare på de mest gense spørgsmål om den vippeforlængende skønhedsbehandling.

Hvad er eyelash extensions?

Vi har her, at gøre med falske vippehår, som bliver limet fast på dine naturlige vipper. Når limen bliver tør, vil den går hen og blive blød, så dine nye vipper vil føles naturlige og smidige. Behandlingen tager ca. 2-3 timer alt efter hvilket udtryk du går efter. Resultatet varierer ud fra formålet med den vippeforlængende behandling, men vil typisk være længere, mørkere og fyldigere vipper. 

Den helt nye teknologi af laser hårfjerning, gør det muligt at behandle alle hårtyper, hudtyper og hudfarve hele året rundt. 

Extensions
Eyelash extensions

Hvilke former eyelash extensions findes der?

 

Single eyelash extensions er en vippeforlængende behandling, hvor du får limet ét kunstigt vippehår på dit eget naturlige vippehår. Denne behandling vil give et naturligt look, og fungere godt til en daglig dag, hvor man eksempelvis skal fremstår neutral. 

Volume eyelash extensions er modsat single eyelash extensions. Ved denne type behandling, vil der blive påsat 2-9 super tynde vippehår ad gangen på dit eget naturlige vippehår. Dette giver dine vipper større volumen og et mere markant udtryk. 

Ud fra disse to former for vippeforlængelse, findes der mange forskellige længder, grader af bukket i vippen og tykkelse. Disse forskellige vippetyper har forskellige navne, alt efter hvilken skønhedsklinik du er hos. De fleste skønhedsklinkker vil gerne hjælpe dig til, at få netop det look som du søger. De hjælper derfor gerne med udvælge farve, længde og tykkelse til dig. 

Hvad er lash lift?

Måske har du hørt om lash lift i forbindelse med eyelash extensions. Lash lift er til dig der søger et mere naturligt look for dine vipper. Lash lift er nemlig uden påsætning af kunstige vippehår, men blot et stærkt holdbar buk af dine egne vipper. Lidt ligesom hvis du tager til frisøren og får lavet permanente krøller. Der kommes permanent væske på dine vipper som holder 6-8 uger. 
 
 
Extensions

Hvor længe holder vipperne?

Holdbarheden afhænger af hvor godt du passer på dem. Går du eksempelvis i svømmehallen hver eller hver anden dag, vil du opleve at de små vippehår hurtigere falder af. Klør du dig meget i øjnene vil vipperne også blive påvirket. Det er derfor vigtig, at der passes på de små hår, da de blot sidder fast på dine egne vipper med lim. I gennemsnit holder et sæt eyelash extensions 4-8 uger. 

Hvad er prisen?

Prisen på extensions afhænger af, hvilket materiale, længde og farve du ønsker. Der er også stor forskel på skønhedsklinikkernes priser og personalets uddannelse. Når det så er sagt, koster et sæt vipper ca. 1.000-1.700 kroner. 

Mange skønhedsklinikker kører tilbud på eyelash extensions, så tag et kig på Google!