Tandbehandling

Søger du en erfaren og behagelig tandlæge? Så er du kommet til det rette sted. Vi samarbejder med landets bedste tandklinikker.

Hvad koster et tandlægebesøg?

Prisen på et tandlægebesøg kan variere meget, prisen afhænger af din klinik, alder, livssituation mm. Prisen afhænger naturligvis også at den behandlingsform du ønsker.

Ønsker du implantat kan det koste op imod 16.000kr pr. tand. Er du med i Sygeforsikringen ’’Danmark’’ kan du få tilskud på 2.000 til 8.000 kr.

Er du i tvivl om prisen på din ønskede behandling, så tag kontakt til vores tandlæge som udelukkende benytter moderne metoder.

Hvad koster et tandlægebesøg?

Dine tænder er noget af det vigtigste for dig.

Uden tænder kan vi ikke tygge vores mad, og det er derfor vigtigt at vedligeholde sine tænder. Føler du at du oplever irritationer i tænderne, så skal du kontakte en tandlæge hurtigst muligt.

Vi anbefaler dog en tandlæge som udfører de mest essentielle behandlinger, såsom:

Få en professionel tandbehandling i dag

Tænderne er essentielle for os mennesker, og det er derfor vigtigt, at du vælger din klinik med omhu. Vores samarbejdspartner sidder inde med mange års erfaring, og kan dermed hjælpe dig trygt og sikkert videre med et flot smil.

Derudover tilbyder vores tandlæge finansiering af dine behandlinger, da økonomien ikke skal holde dig fra et sundt og flot smil.

Skønhedsbehandlinger

Tag kontakt til vores tandlæge i dag

Når du skal have foretaget en tandbehandling, er det vigtigt at vælge en klinik som vægter kvalitet og kundetilfredshed højt. Hos os samarbejder vi kun med certificerede klinikker, og derfor sikrer vi, at du får fingrene i en professionel tandklinik.