Rynkebehandling

Rynker

Rynker opstår med alderen, hvor huden udtørrer grundet den sænkende niveau af kollagen og hyaluronsyre. Dette er naturlige og fugtgivende stoffer, som mindskes i huden. Derudover kan rynker opstå grundet en ændrende knoglestruktur eller muskelvæv, hvor huden bliver rykket. Hvis man har et stort alkohol eller cigaretforbrug er det ofte også en grund til rynker.

Gennem en række forskellige behandlinger kan man få fjernet disse rynker, furer og linjer. Her er botox og filler en hyppig behandling, som mindsker rynker og fordybninger.

Få udglattet hudens fordybninger

En effektiv behandling af rynker, kan foregå med botox. Botox er et lægemiddel som injiceres i ansigtets hudlag.

Botox udglatter hermed de dynamiske rynker, som er dem der former sig efter ansigtet mimik. Musklerne bedøves og kan dermed ikke trække sig så meget sammen mere, som førhen skabte rynker.

Efter en botox behandling fremstår man oftere friskere og med et glat udtryk, som resulterer i et yngre udseende. Så hvis du vil have fjernet kragetæer, panderynker, rygerynker og meget mere, så bør du overveje en botox behandling.

Behandlingen tager omkring 15-30 minutter, afhængig af hvilket område du ønsker behandlet. Smerten er ikke stor men kan mindskes med bedøvende creme. Efter behandlingen kan dagligdagen fortsættes uden bekymringer, dog bør gnidninger i ansigtet undgås.

Allerede efter en uges tid kan du se behandlingens endelige resultat. Dette resultat vil holde i 3-5 måneder, som du så herefter kan få forlænget med en ny behandling.

Vælg en professionel klinik

Når man skal have foretaget en rynkebehandling, er det vigtigt at vælge en professionel klinik. Hermed får du også det bedste resultat, hvor der samtidig er styr på tingene.

Du kan hos alle certificerede klinikker få en gratis konsultation inden din første behandling, så du kan få svar på alle dine spørgsmål og høre mere omkring behandlingsforløbet.

Kontakt din foretrukne klinik og hør mere om deres tilgang til behandling af rynker, samt deres prisniveau.